Convalescenta...


Cum sta bine orcarei iesiri inspre convalescenta, intr-o zi insorita, inspre apus, am pornit usor la drum printre frumusetile Bucurestilor. Dupa ce-am aruncat o privire undeva in Mihai Voda, inspre Splai, mi-am continuat drumul agale spre Sala Palatului. De undeva, de foarte aproape se-auzeau viori; era un concert. Cineva m-a fluierat, sa-ntorc sau nu capul? Il intorc, un coleg “in teren” ma recunoscuse si se agita de zor. Cum nu stau foarte bine cu acuitatea vizuala, am zarit doar o silueta facandu-mi cu mana, gest pe care l-am imitat la randu-mi. Orasul era plin de pensionari gatiti si de tineri. Printre ei, politisti. Cam asta este compozitia populatiei pe strazile Bucurestilor, in prag de NATO summit. Cativa roackeri, doi-trei emo si ceva fete singure in tinuta “country girl”.

8 comentarii:

Backbonee spunea...

Ce nu inteleg eu este..ce naiba cauta poza cu rcsh rdsh...

VORBARETU' spunea...

...era in drum, la retragere

Backbonee spunea...

si in plus nici pe emo astia nu prea ii inteleg..asta o fi de la varsta ... a naibii batranetea.... legat de batranete imi dau seama ca nici haine pe gustul meu nu mai gasesc...si multe altele... ce rau e!!! si ziceam ca nu o sa ma schimb niciodata.

VORBARETU' spunea...

@asta e doar inceputu'... ;(

Backbonee spunea...

inceputul sfarsitului :D

VORBARETU' spunea...

god...i hope it's not true...
but, what do you mean?

Backbonee spunea...

Pai dupa o amunita varsta organismul intra in regresie cu alte cuvinte moare pe zi ce trece..deci inceputul sfrasitului...

VORBARETU' spunea...

sureli...