Echipa de asigurarea ordinii, disciplinei si comportarii frumoase a "Asociatiei pensionarilor din cartierele de langa Olt


Ghici cine suna la usa? Chiar asa...Cine?...Postasul! Restul e versiunea locala, adica a mea. Umblam prin anticariate asa aiurea, ca-n viata, numai ca umblam si pe net...acolo gasesti multe...gasisesm ceva care ma interesa, nu mai stiu ce anume atunci; a trecut ceva vreme de cand domnul de la capatul firului m-a asigurat ca a preluat comanda si se va ocupa personal de ea...eram "neracita" pe-atunci :)) Chiar pierdusem orice speranta.
Dar iata ca dimineata, surpriza de proportii! Postasul cu un colet. Colet? Da, colet cu carti ...carti vechi...d-alea de anticariat...se zice despre carte ca este tovarasul omului singur...ete na... (io stiam alta varianta, aia cu fata cu pisicile... :)))

In fine, liniste, incepem sa citim...luam la-ntamplare:

"Capitolul I

Este ora 0 si 14 minute. In parcul din apropierea cofetariei "Liliacul alb", echipa de asigurarea ordinii, disciplinei si comportarii frumoase a "Asociatiei pensionarilor din cartierele de langa Olt" pandeste atenta si rabdatoare. Seful lor le-a spus la plecare "...individul isi va face aparitia dupa orele 0.Este un ucenic al Sfantului Anton. Tovarasi, aceste elemente nu se predau niciodata de buna voie. Sunt niste religiosi periculosi.Trebuie prins si adus aici, la sediu..."

P-asta n-o las din mana, cu toate durerile mele... :))
In fond, ce-ti ramane de facut cand o netrebnica suferinta insista sa se joace cu zilele tale...

Un comentariu:

Iris717 spunea...

Nici nu am stiut ca este anticariat online, inca nu ma pot obisnui ca exista orice deja si virtual sau mai ales virtual.O sa caut si eu ca ma intereseaza, dar daca stii ceva bun da-mi si mie un link te rog.