Stirea zilei

De data asta am sa incep cu un comentariu al unui articol "de mare valoare" aparut azi in "presa noastra incotro?" : "oare cum sunt angajati domnii ziaristi la gandul? acest articol insipid, inodor si incolor ma face sa cred ca tot pe criterii de prezentabilitate, "fara nicio legatura cu pregatirea profesionala". E cel mai idiot articol pe care l-am citit anul asta, (...). Fiecare institutie este libere sa isi aleaga felul in care este reprezentata (...) "

Ia sa vedem acum ce aflam din acest articol:

"Conducerea Inspec­toratului General al Poliţiei a decis să scoată în stradă, cu ocazia summitului NATO, doar cadrele cu aspect fizic “corespunzător”.
Comisarul Alin Pahonţu, şeful Poliţiei Rutiere Sibiu, a declarat că printre “criteriile impuse de minister” figura prevederea ca poliţiştii detaşaţi să fie prezentabili. S-a cerut în mod expres ca printre cadrele detaşate să nu se afle agenţi supraponderali. În total, inspectoratele judeţene au detaşat la Bucureşti pe durata summitului peste 800 de poliţişti “ca bradul”, fapt care, probabil, a lăsat restul ţării pe mâna agenţilor ceva mai puţin arătoşi. Se pare că IGPR-ul mizează pe faptul că înalţii oaspeţi nu vor avea curiozitatea să iasă câteva ore din Capitală, aşa că nu vor avea ocazia să dea cu ochii de agenţii mai puţin prezentabili, rămaşi prin judeţe..."
adrian.niculae@gandul.info


Nene adriene , chiar nu mai aveti subiecte? Prin ograda dvs v-ati mai uitat? io, da... si nu mi s-a parut ca ati rezolvat si aceasta ultima si mare problema.

4 comentarii:

Drace spunea...

Stirea este nu doar aberanta ci si eronata, IGPR nu a detasat politistii aratosi din judete, pentru sumplimentarea numarului de cadre din capitala apeland la serviciile unor stripperi profesionisti care au venit cu uniforma si baston propriu...

VORBARETU' spunea...

@lep:pam-pam! ;)
mi s-a parut cumva ca va zaresc? :)

GNU spunea...

cum e ma cu militienii astia: http://www.thefua.ro/?p=141 ?

VORBARETU' spunea...

@gnu: fiecare padure isi are uscaturile ei...