DOLEANTZA

Dragi programatori. Ajutati un biet pseudo-programator sa rezolve o problema banala, dar foarte importanta pentru cariera lui IT&C-istica. A stat el si s-a gandit, s-a sucit, s-a rasucit, da’ nimic frate. Ia de-ascultati acilea care e problema de rezolvat. Cica una bucata programator fu chemat la sefie sa faca o aplicatziune. Sigur ca da, daca-i ordin cu placere. Suflecam manecutele, pornim masinile, incarcam RAM-ii, DRAM-ii, SDRAM-ii, ce-avem si noi, schimbam viteza, la 1 G si ceva (asta-i dotarea!) si…si…acum sa vedem care-i problema de rezolvat. Ridicam sprancenele, maximizam agerimea privirii, activam toti neuronasii de pe stanga, ii gadilam un pic pe cei din dreapta printr-un headbang, fixam cu atentie capsorul interlocutorului si-i sorbim fiecare cuvintel pretios. Deci dragii mei, va rog sa ma ajutati sa realizez o aplicatie (dar sa fie in VB.net, SQL or something, neaparat nu in Access dragilor si draghelor, ca cica “scrie pe net ca ala nu contine cod- sic!”) care sa fie folosita de CINEVA (nu se stie, ca nu a cerut-o nimeni), care sa faca CEVA (ce vreti voi, ca nici asta nu se specifica nicaieri) si sa contina niste CAMPURI (nu va speriati, si asta e la alegere, dar preferabil cu masinute ca alea de jucarie teleghidate, ca oricum nici campurile nu sunt specificate). Dar ceea ce este cu adevarat important este ca aplicatia trebuie sa fie gata IERI, daca se poate! Deci cu ce incepem?
Daca cumva va trece prin cap ca e o gluma de-nceput de weekend, va asigur ca, din pacate, ceea ce ati citit este perfect adevarat. Si va rog sa ma credeti, are s-un deadline: cateva zile! Vi se pare putin? Mie nu!
Traim in Romania si asta ne face sa ne-asteptam la orice. Astept solutii! (cu s ;) )

2 comentarii:

Mihai spunea...

Stimat vorbaret,
Va scriu sa va zic sa nu contati pe mine. Nu sunt programator si nici macar nu reusesc sa-mi fac program zilnic. Daca nu ma credeti, cititi "varza" de pe blogul meu.

VORBARETU' spunea...

@mihai:ok,ok, e perfect!
se potriveste de minune cu starea... ;)