Sfatul zilei: "Nu va consumati in voi!" ;)

E o zi prea frumoasa ca sa nu incercam sa luptam cu adictiile (de orice fel) si sa incercam sa zambim...poate-i mai greu, poate parea imposibil...eu, una, o sa incerc. Si cel mai important lucru, "sa nu va consumati in voi!" :))))

"Într-o zi, Tache se hotărăşte să-i facă o vizită prietenului său, Mache. Ajungînd la casa acestuia, vede o placă mare la poartă: "Cîine rău! Intraţi pe propria răspundere! Mai aveţi timp să vă răzgîndiţi!" Uşor intimidat, intră în curte. De cîine, nici urmă. La uşa casei vede alta placă: "CÎINE RĂU! Dacă ţineţi la viaţă, întorceţi-vă acum!" Speriat de-a binelea, deschide uşor uşa şi păşeşte în hol, unde îl întîmpină amicul Mache. Într-un colţ, un cîine apatic.
- Salut, Mache! Dar ce-i cu toate avertismentele astea, văd că dulăul tau zace cît se poate de pasiv. Parcă ziceai că-i rău?!
- E rău, foarte rău, răspunde Mache, dar se consumă în el…"
(primit de la Dana)

Si un filmulet haios, cu niste ursuleti care se streseaza de zor unul pe altul, pe care l-am gasit la zoso :))

See more funny videos at CollegeHumor

2 comentarii:

Iris717 spunea...

Stiam si eu un banc asemanator cu cainele rau: tot asa dupace vede o gramada de avertismente gen "caine rau", un om intra sa vada cum arata un caine atat de rau si ce ii e dat sa vada? ...un catelus mic, ce statea timid intr-un colt. Cand il vede, omul ii spune:
-Haha, tu esti cainele acela rau?
Da...eu sunt...da, sunt rau pentru ca nu-mi beau lapticul tot. :)

VORBARETU' spunea...

@iris: :)))))))))))))