Cu Microsoft in spatiu si timp
Microsoft vrea cu o orice pret sa cucereasca internetul , de aceea a lansat aplicatia WorldWide Telescope care vrea sa faca explorarea universului accesibila unui public cat mai larg, informeaza Yahoo News.

WorldWide Telescope, dezvoltat de echipa de cercetare a Microsoft foloseste ca surse pentru imaginile transmise Telescopul Spatial Hubble, Observatorul Astronomic Chandra , Solan Digital Sky Survey, dar si alte surse pentru a construi o imagine cat mai precisa si cat mai atractiva a universului.

cerinte minimale: PC la cel putin 2GHz, 2 G RAM, accelerator grafic, ceva spatiu pe disc, minim 15 G, Windoze XP sau "haiar" si o conexiune buna la Internet (un ISP serios!)
Softu'-l downloadati de-aici,
Click pe setup si putina rabdare pana-si ia ce-i trebuie, ca dureaza putin, da' merita.

Va dorim calatorie placuta! :)

5 comentarii:

Magus spunea...

misto cerintele...ma duc repede sa o pun de un credit de nevoi personale!
huooooooo!!!

VORBARETU' spunea...

@magu':chiar intrasem la idei ca nu avem si "opinia" ta despre produsul in cauza :))))

VORBARETU' spunea...

btw: nicio soseta azi?

Marc spunea...

L-am instalat, se misc foarte bine, dar nu prea imi place. Pentru partea de astro StarryNight (care e pe bani) sau Stelarium (care e free) sunt mult mai performante, utile si arata mai multe lucruri. Iar pentru Pamint... cine nu a auzit de Google Earth?! :P In concluzie, cred ca WWT-ul, cel putin la functiile pe care le ofera acum, e ok pentru kinderi si adolescenti, nu pentru oameni seriosi :-)

VORBARETU' spunea...

@marc: pai ca alternativa il propuneam si eu...pe mine a reusit sa ma enerveze un pic, in fine, cat dai, atat ai... :))))