Ivanciuc vs. Bloggeri

Intr-un articol din Gardianul, Cornel Ivanciuc, are o parere...sincera despre bloggeri. Spor la citit dragi bloggeri si vorbim dupa... :)
Ce nu am inteles insa, este parerea d-lui despre bloggerite, si mai ales despre cele de 18 ani!? :))
In fine, sa citim...

...In blogosfera evolueaza o multime de frustrati care cer compensate, o gramada de complexati care asteapta intelegere si o infinitate de prosti care vor sa epateze. Mintea prostului straluceste ca un soare negru in tenebrele blogosferei. Prostul este un cersetor sentimental, care se roaga de tine sa-ti arate cum intelege el lumea. Isi ofera serviciile de ghid intr-un labirint muced, iti face cadou roadele priceperii sale, iti smulge o vorba buna, care va fi hapul diurn al bolii sale fara leac. De departe, blogosfera a fost creata ca un paradis al prostilor. Prostul iti arata poze la care n-ai acces , iti explica poante pe care nu le-ai putea intelege singur si iti descrie locuri in care n-ai ajunge nici daca ai fi navigator pe internet.

Marfa postata de blogari este ca preparatul pus la microscop. Prin el vedem vieti pustii, ratare cråncena, incultura cronicizata si extrem de multa singuratate. Un blogar are acasa o nevasta uråta cu spume, fosta activista de intreprindere, care nu accepta sa faca sex oral cu el nici amenintata cu divortul. Blogarul se consoleaza cu speranta ca-i scrie o subreta de 18 ani, ale carei injuraturi spumoase vor avea gust de prezervativ cu aroma de capsuni. Viteza cu care posteaza pe blog sumedenia de glumite fara sare si piper, pe care te imbie sa brodezi tot ce-ti trece prin cap, ascunde crizele sale de disperare, tot mai numeroase in ultima vreme...Sa aiba dom' Cornel ceva cu bloggerii de acelasi sex cu el? Mie, ca psiholog de duminica, (ca in restul saptamanii sunt inginer) nu-mi pare a buna reactia asta...prea agresiva...abisal si plin de frustrari inconstientul dvs. dom' Cornel! Cat despre sexul ala verbal sau oral cu nevasta activista...e mult prea mult, serios. Imaginatia mea, dealtfel destul de bogata (uneori) nu reuseste deloc sa "focalizeze" o asemenea scena... :)

6 comentarii:

Backbonee spunea...

eu ma bucur ca sunt blogger- pe unde apuc- si carcotas -mai peste tot- :D

VORBARETU' spunea...

@back: mie mi se pare ca se generalizeaza foarte mult...
in fine, o sa trag o ocheada prin blogul meu sa-mi cosmetizez un pic postarile , sa scot din poze, etc... :)))
pai nu?

Backbonee spunea...

pai asa sa faci... de ce sa nu ai un blog dupa un tipar anume? sau si mai bine pune pe altii sa ti-l faca ca sa nu fie original si sa nu iti exprimi trairile....

VORBARETU' spunea...

...hahahaha! foarte buna ideea cu scopul blogului! uite, nu m-am gandit! :)))

Backbonee spunea...

sau recitind articolul stimabilului mai degraba el e cel frustrat ca nu are parte de sex oral...

VORBARETU' spunea...

mai, nu ma pot pronunta cu activistele-alea...nu pot sa ma concentrez si pace! :)))