Moonspell - "horror şi frumuseţe, greutate şi melodie!"
...despre cum oamenii mistuie cu ura lor energiile universale si cum toate acestea se vor intoarce impotriva lor...

"Pe
17 mai cea mai apreciată şi de succes trupă portugheză va putea fi văzută într-un show mult aşteptat la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul Lia Manoliu. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului lor material discografic, Night Eternal, lansarea oficială a acestuia fiind programată la doar două zile după prestaţia din România.
Prima trupă portugheză de metal care a reuşit să depăşească graniţele naţionale şi să se impună fanilor din întreaga lume, Moonspell rămâne în continuare un trademark al soundului întunecat, atmosferic, uneori sinistru şi totuşi romantic şi seducător, şi asta în ciuda unor albume mai experimentale ce au fost contestate de unii fani.
Biletele pentru concertul Moonspell din Bucureşti sunt diponibile în Reţeaua Diverta, Reţeaua Bilet.ro, Magazinul Muzica, Magazinul New Rock şi online la www.bilet.ro, www. ticketpoint.ro, www.blt.ro şi www.bilete.ro"

Una din trupele preferate tineretilor mele, cu un sound excelent, vocea extraordinara a lui Fernando, o combinatie intr-adevar unica ce m-a facut sa pierd multe nopti, dar de care ma leaga si un episod amuzant: un fost coleg de birou, dintr-o fosta "cazarma", cand era si el un pic mai tanar si facea nebunii, obisnuia sa-si trezeasca bunica, in miezul noptii, cu ritmuri din Wolfheart; dar numai dupa ce biata batrana adormea... Mare figura baiatul asta! :)) Dumnezeu s-o odihneasca pe batrana, dar stiu ca a murit impacata si de moarte buna...Probabil ca-i placea stilul lui Fernando... :)8 comentarii:

Iris717 spunea...

Nu stiu de ce nu am putut posta comm. pt. blogul anterior asa ca o sa postez aici.
http://ro.netlog.com/Iris717/photo/photoid=4694326#photos
Cateodata ma surprinde cat de simultan fac anumite lucruri prietenii mei cu mine :)

DeMaio spunea...

MOONSPELL is dead. La fel ca multe, foarte multe alte trupe care au trecut pe aici. Dar asta nu mă miră pentru că, de vreme ce scena rock românească a sucombat, ne stă bine măcar în postura de cimitir al elefanţilor.

VORBARETU' spunea...

@demaio: ai perfecta dreptate in ambele afirmatii: scena rock romaneasca e moarta si suntem un cimitir al elefantilor...
Dar de Moonspell...sa nu te-aud ca ma iau de manovar acum!! :)))

DeMaio spunea...

Păi ce, Manowar se înscriu în altă categorie? =))

VORBARETU' spunea...

@demaio: Bai tu sa nu te iei de de_maio ca fac urat! De data asta chiar ca nu glumesc ! :)))

DeMaio spunea...

Ştii că le sunt credincios, aşa că nu se pune problema că aş avea ceva special cu ei. Doar că...

VORBARETU' spunea...

@iris: super tare! :))

VORBARETU' spunea...

@demaio: inteleg, e delicat... :))