Hartia Igienica Vorbareata — surprinde lumea! :(((


...va dati seama ca dupa descoperirea si a unui astfel de produs pe site-ul cu pricina, singurul mesaj care l-as mai putea inregistra cu gadgetul respectiv nu ar putea fi decat asta :"My life is full of sh*t”

Deci, ca sa va fie clar despre ce gadget bat campii: "Este un produs revolutionar. Surpriza pentru familie, musafiri, prieteni si excelent pentru AFACERI! Inregistreaza orice mesaj scurt, si cand cineva trage de hartia igienica (obisnuita), vocea spune “hei! sper ca nu ai urinat si pe capac!” sau “nu uita sa inchizi capacul!” sau “esti la toaleta, nu in biblioteca” sau “nu uita spalatul pe maini”… orice va vine in minte. “Ce primesc de Craciuni???”

Fara comentarii!

6 comentarii:

Backbonee spunea...

Mda si daca au loc alte activitai "extrabudice" ce mesaje ar trebui sa transmita? Mai dergaba ar fi fost interesanta o oglinda oglinjoara...in alta ordine de idei se vede ca ti-e mai bine...sper numai sa iei pauze lungi si dese.

VORBARETU' spunea...

nu stiu...vezi daca mai e pe stoc :)

DeMaio spunea...

Doamne...
Aştept şi alte minuni...sunt tareeeee curios ce le mai dă ăstora prin cap!

Un om...normal spunea...

Ba da, cu comentarii! :)
Cat de tare ar fi sa auzi "nu uita sa cumperi lapte" sau "scoate copilul de la gradinita" atunci cand stai la WC? Pana si acolo sa te bata la cap cineva!

DeMaio spunea...

Cel mai tare cred că ar fi să auzi un "şterge-te, nesimţitule"...

VORBARETU' spunea...

@demaio: ...esti culmea! pui gaz pe...foc :)))
@normally:...dar neaparat cu vocile: consoartei, soacrei, etc! :)