Negura Bunget - cum este posibil?

Ceea ce i se-ntampla acum trupei Negura Bunget, face parte din peisajul normal, de mahala, al spatiului carpato-danubiano-pontic pe care cu atat talent si originalitate, artistii, iubitori ai pamantului asta, ai padurilor si muntilor sai, il cheama prin cantec si vers. Este intr-adevar o mare mizerie susţine Emiliano Lanzoni de la Aural Music, este de-a dreptul ridicol. Băieţii nu au nici o legătură cu nici o organizaţie, şi nici în versurile lor nu se regăseşte NIMIC despre fascism sau ultranaţionalism.

"Ciudată şi încurcată este situaţia în sine: cum se pot apăra muzicienii de un lucru pe care nu l-au comis? Cine le plăteşte show-ul care n-a mai avut loc şi cine le garantează că nu vor mai pierde şi alte contracte? Răspunsul rămâne în ceaţă. Iar întrebarea următoare este: orice neica-nimeni poate să arunce cu noroi într-o trupă care a muncit atât de mult pentru a ajunge acolo unde este acum? Există unii care învelesc "petiţii" în staniol, iar alţii le iau de bune?"

Domnule Lanzoni, raspunsul lui Vorbaretu este DA! Da domnule, absolut oricine...La dvs. nu este asa? Nu se practica mancatoria pe la spate?! Felicitari! Inseamna ca traiti intr-o tara evoluata domn'le, faceti parte din lumea buna de pe Terra. Tara din care vin singurii romani adulati in egala masura in America, Europa etc. si care sunt luati drept parteneri de spectacole de cele mai mari nume ale black metalului, de nu stii pentru cine te duci la concerte, pentru trupa de deschidere sau pentru cei ce concerteaza, ei, acesta tara domnule Lanzoni, nu face parte din acesta lume. Aici inca se practica canibalismul domnul meu; eu nu cred ca n-ati auzit de Dracula Land; asta e! daca baietii si-au vazut de treaba inregistrand succes dupa succes, niste scaieti li s-au asezat de picioare crezand ca stand acolo ajung si ei la inaltimea Omului Negru sau macar bat pamantul de pe cizma lui...multumit?

Negrule, Negrule mai uite-te si tu baiete-n jur, mereu am zis-o...

3 comentarii:

Drace spunea...

E foarte ciudat, nu inteleg de unde si pana unde...

VORBARETU' spunea...

o sa aflam

VORBARETU' spunea...

si pana la urma...e chiar atat de greu sa-ti imaginezi? laic evriuere...in hiar :(