Reprofilare de "trust": chilotzeii de criza!

"Loredana Groza a lansat la magazinul I.D. Sarrieri din Mall Vitan, albumul "Tzuki", aparut la casa de discuri MediaPro Music. Cu acest prilej, MediaPro Music si I.D. Sarrieri au surprins presa cu un eveniment inedit, de lansare a primei lenjerii intime unisex din Romania: chilotii "Tzuki"! Linia de lenjerie intima poarta semnatura Loredanei si este inspirata de noul album al artistei, intitulat "Tzuki".

Chilotii Tzuki sunt in doua variante: unisex (la pretul de 42 RON) si tanga (la pretul de 42,5 RON).

"Imi plac chilotii astia, unisex. Sunt chiloti de criza(!?!?), pentru ca ii pot purta si barbatul si femeia, in acelasi timp(!!??). Poti sa-i imprumuti(n.a.: god for sake!) persoanei iubite - acesta este avantajul! Da, daca iubesti pe cineva, poti sa porti chilotii lui si sa-i imparti cu iubitul. De ce chiloti unisex rosii? Am zis ca vreau sa vin in intampinarea tinutelor de scena"

Cantareata modista a precizat in interviul televizat (atat cat mi-au auzit urechile, ca nu ma simteam prea bine, cred...) ca fiecare trebuie sa posede o pereche de chilotzei rosii...este un... must have (mai degraba un must see, zic io).

2 comentarii:

B-Side Hand spunea...

Poftim???

VORBARETU' spunea...

@DeMaio: asta este...deci? :)