Shpagatul mintii la ceaiul de searaDragii mei n-as fi vrut sa va plictisesc cu ideile mele, dar cand te chinuie talentul incepi... camera e goala, ceaiul cald, gandul alearga…

Pentru azi, doar un mic exercitiu de imaginatie. E sfarsitul anului…Urmeaza imbuibarea si pacea mintii. Putin aerobic mental cred ca nu ar strica nimanui. De data asta chiar vreau solutii de la voi, altfel ma vad nevoita sa le cer altora, desi am promis ca sunt un om loial. Cum scorul meu la "loialitate" a fost numai unul “BUN”, nimeni n-ar avea nimic de reprosat…In plus, cum vi s-ar parea o evaluare a “spiritului de colaborare” in conditiile absentei aproape totale a colaboratorilor, evaluata pozitiv? Ar fi ridicol, nu!? Si ca sa fac lectura un pic mai colocviala (triviala) ganditi-va la un film porno, in care regizorul a uitat sa distribuie macar un partener pentru primadona…sau invers. Pai ce sa faca ea singura, pentru a obtine un “foarte bine” la “evaluarea abilitatilor lucrului in echipa”?? (la barbati se numeste l..a!)

Tocmai de aceea am nevoie de dvs. Deci care este tema de azi? O provocare! Cum v-ar fi mai usor: sa va aparati si sa va sustineti punctul de vedere in fata unor acuze existente efectiv, palpabile, a unor lucruri imputabile sau, in lipsa acestora acuze tangibile, sa va aparati impotriva unor acuze de genul: "D-ta ai ochii caprui! Te sanctionez!"

Ar fi o provocare, o noua distractie si pana la urma exista si “lentila” de contact…care rezolva problema. Voua va dau sa va ganditi la alta tema, una absolute colosala. Am sa va rog sa contestati acuza punctata cu 6 pe scala. Cum care acuza? Cum care 6? Cum care scala? Aia cu 6 puncte, ce, nu va e clar?! Si mai repede, nu vreau sa ies din cercul de atentie asa curand! M-as plictisi sa am o existenta normala...banala. Probabil ca m-as si ingrasa, nu credeti?! :))

Multa bafta si distractie placuta!

ps: am uitat sa va spun ca mi-s Leu si statul prelungit pe tusa (in afara luminii reflectoarelor adica) nu-mi face bine. deloc!

16 comentarii:

Drace spunea...

Evaluarea sa facut in Romania? Asta ar putea fi o explicatie, sunt satul de oamenii din tara asta, in care plagiatul este considerat o chestie isteata, iar cei care o fac considera ca toti suntem la fel, ca nimeni nu poate fi creativ, ca poate gandi liber... despre ce e vorba?

VORBARETU' spunea...

e doar o incercare literara...inca una, de data asta, la gura sobei ;)
ce nu ti-e clar? :)

Drace spunea...

... iar focul mocnea in vatra, e o poveste, sau ce?

VORBARETU' spunea...

Drace, esti pus pe sotii...sa zicem ca e o poveste adevarata...ca la prot/acasa/tv, povestiri din romanika :)
delicioase dealtfel; totul e sa vrei si sa poti sa crezi ca se-ntampla asa ceva in tara ta !

Drace spunea...

Daca vin din "rom@nyk", povestile de genul asta cu siguranta sunt adevarate... chiar si in cazul persoanelor de la care nu m-as astepta, cred ca e ceva in aer, sau in mancare... sau din ce s-o mai face spagatu'.

VORBARETU' spunea...

@drace: dragul meu, trebuie sa traiesti putin in romania ultimilor 2-3 ani...te imunizezi la tot monsher; te asigur ca "traind in romania" vei deveni cel mai tare oriunde te vei duce; imaginatia debordanta a multor personajii din zona, depaseste absolut orice norma: sociala, morala, estetica...

Drace spunea...

... si daca nu ma imunizez, ce se poate intampla? nu de altceva, dar nu vreau sa-i am pe constiinta, adica daca cineva afirma ceva ce nu poate fi sustinut, s-ar putea sa dea de "drace", un adevarat cosmar!

Anonymous spunea...

la noi la braila, la tanti elvira, usor se castiga spaga... si legal- vedea-v-as unde stiu eu.

anonim spunea...

control 1

Anonymous spunea...

test test testical

vorbaretu spunea...

@anonim1: ai grija ce vorbesti! nu generaliza! magul e din Braila! :)

Anonymous spunea...

toti suntem din braila, pentru ca braila se intinde mult dincolo de limita orasului, pana la frontiere... dar numai unii braileni sunt fericiti cu grade, table sau stele...

VORBARETU' spunea...

deci anonimi de toate felurile, va banez nene pe toti, adios...ce-i aici? casa fantomelor! :)))
deci va rog politicos, da?!

Anonymous spunea...

offtopic: de cand te+ai facut comerciala ai si uitat de anumite lumi. La Multi Ani!

VORBARETU' spunea...

@anonim: La multi ani si tie! ;)

VORBARETU' spunea...

sunt in mutare, sunt mai multi pe care nu i-am uitat, virtualule... :)