ASUS -CES 2009

Ca vechi fan ASUS va anunt lansarea primelor laptopuri cu video ATI Mobility Radeon™ HD 4600 in cadrul CES -2009, Las Vegas

"Aceste notebook-uri utilizeaza cea mai noua tehnologie GPU pentru a oferi experiente multimedia deosebite consumatorilor bine informati. Mai mult, fiecare model din seria ASUS N este echipat cu tehnologia de optimizare energetica Super Hybrid Engine (SHE), SO integrat Express Gate si cu facilitatea de recunoastere faciala SmartLogon. Avand suport pentru Microsoft DirectX® 10.1, noua generatie de GPU va raspunde celor mai pretentioase cerinte ale iubitorilor de jocuri PC. In plus, poate reda materiale video FullHD 1080p, pt. ahtiatii de home-theater. Facilitatile de optimizare energetica permit extinderea autonomiei bateriei, astfel incat utilizatorii sa isi poata exploata la maxim portabilele oriunde s-ar afla - la birou, acasa sau atunci cand se joaca (adica la birou, pentru jmekeri)"

Despre CES 2009 si bunatatile de pe-acolo, relatari savuroase la Victor si Vali
(Pofta buna sau pofta-n cui, dupa caz! ;)

Nota: Foto preluata de pe blogul lui Vali. Ofer berea aia daca gasiti vreo legatura intre doamnele din foto si CES. Vali probabil ca a gasit-o, deci nu participa la concurs :)))))


6 comentarii:

silviu spunea...

pai in poza nu prea se vede laptop-ul ...dar nu e mare paguba :)

VORBARETU' spunea...

@silviu: atunci reformulam intrebarea de concurs: unde ar putea fi laptopul ASUS lansat la CES, eventual cu versiuni:
- intre cele 2 d-re
- d-ra roscata il tine cu o mana la spate, etc...

Drace spunea...

Ce-mi plac enigmele, deci nu are nicio legatura cu CES, asa ca sa revenim la detaliile tehnice: cheia este Super Hybrid Engine adica "SHE" si ASSUS, in mod clar se afla la domnisora blonda! :))

PS. Co zoom se vede mai bine.

VORBARETU' spunea...

@drace: sa ascultam si alte opinii; deocamdata nu dezvaluim nimic ;)

Magus spunea...

Moooama ce instalatie audio are asusu ala roscat!! Maine-mi vand toate macurili si-mi iau 2 asusuri d'alea! Abia astept sa bag capu' intre cele 2 boze ale asusului si sa las sa se reverse asupra mea un "Mother" de la Pink Floyd! mooama ce saraund ar fi!!!

VORBARETU' spunea...

@magus: io zic ca alea de 7 inches diag. erau suficiente... :)))