Dialog imaginar (sex, drugs and soft-and-roll) (I) + 2 update-uri

Intrucat in procesul de cosmetizare a site-ului, inceput haha, acum un an (!) se pierdusera niste postari, facand curat pe ici pe colo, am dat de ele. Si pentru ca intre timp, am mai citit cate ceva si am mai prins niscai experienta, o sa si updatez pe ici, pe colo, micile mele incercari literare. Nu de alta, dar vad ca se cere cu stringenta sa facem literatura de calitate. Si cum calitatea unei opere literare sta in primul rand in sinceritatea ei... Deci dragii mei, pentru inceput, va invit sa va aduceti aminte de urmatorul dialog imaginar...

"De lipsit, lipseste nemotivat?/ Sa traiti, sefu’ da’ chiar deloc…
Intarzie in mod repetat? / Sefu’, zici ca-i ceas sa fiu al dreacu…la 8 fara 5 intra-n unitate…
Macar pleaca mai devreme?/ Ultima, in fiecare zi, trai-v-ar familia sefutzu...
Ceva greseli in lucrari s-ar putea gasi? /Pai nu stiti sefu’ ca i-am facut material de sanctionare si a fost deja cercetata…curata ca lacrima (mai rau am iesiti sifonee noi)...
Da’ macar niste jocuri pe computer ceva?/ Sa fiu al dreacu daca are vreunu…doar niste melodii.
Droguri, tutiun, substante?/ Cautat, cercetat: nimic. Mesteca orbit.
E clar, curvasareala! Ceva poze pe computer? Site-uri porno/...mai pardon, e dubioasa rau sefutzu, mai degraba lesby…sau nu, zoo, are niste poze pe computer cu pisici…credeti ca putem sa ne legam de asta? /Pisicile macar, sunt goale?/Traiti sefu, cu blanitza din dotare/
Exclus, daca nu exista probe ca a fost vazuta in compania motanului vasile in seara de…la ora…nu putem face nimic...

Pai si ce facem atunci sefutzu? O bagam p-aia cu atosuficienta si lipsa de pro-activitate? /Nu merge, ca a s-a cerut mereu la cursuri, doar stiti…si are si vrei 7 aplicatii facute, fara niciun ajutor…ca n-am fost in stare sa le facem functionale in retea, asta e altceva…stiti si dvs...

(update1) Sefutzu, am mai putea face ceva, s-o ardem la calificativul de final de an; ii bagam BUN si dupe, stiti dvs., probleme, avansare amanata, prime adios, chestii, socoteli!? Ce ziceti, am idei bune?/ Baga ba!...Dar ia stai asa...De ce-am mai putea sa ne luam noi?/ Cum de ce? Ne-a ramas aia cu lipsa spiritului de colaborare, in echipa;) asta n-am bagat-o pana acum.../Pai care echipa Frantz, ca primadona canta la 5 tzambale singura, de aproape un an...Cu cine sa colaboreze? Cu... noi?!

(Intre timp, lucrurile se precipita si avem si un...)

(update2) Auzi mai franz, pune dreacu capul ala la contributie si inventeza ceva ca sa scapam de primadona, ca d-aia te platesc!/Sefutzu, trai-v-ar tot neamu' dar ce sa mai incerc?/Nu stiu, baga-i un server in birou, o maimutza, un urangutan, insceneaza ceva, pune-o sa-si dea foc singura, nu stiu... dar fa ceva, ca nu-ti justifici banii!/Trai-v-ar, ati uitat ca i-am bagat hardughia aia de server pentru "virtualizari" desi nu-i pe domeniu, ca nu te-ntelegeai om cu persoana, dar riscam sa ne trezim cu inspectia muncii, era prea de tot shefutzu; s-asa i-am plasat un router chiar pe scalp, la nici un 1 m de creierasul ei ala scump si tare drag noua, si la o juma' de omoplatul ei ala drept, ce credeti, de ce e beteaga de umarul drept, pe onoarea mea, v-arat hartie cu diagnostic clar: sindrom scapulo-humerus drept, destept m-a facut mama, imi vine sa ma pup...deci ceva tot am facut sefutzu anul asta...nu-i asa?/Asculta Franz, in aprilie 2008 mi-ai promis ca facem revelionul SOLO, adica fara nicio primadona prin jur, s-am crezut in tine; dar sa musti mana care te-a hranit mi se pare prea de tot! Ce-ai sa-mi spui? Ca sa-ti mai dau timp? Cat timp?!?Cat?!? Are si rabadarea mea o limita!?!/ Nu stiu sefhutzu, de frica nu stie, ca i-am bagat-o discret p-aia cu tata lunetist la securitate, dar nu s-a sinchisit...s-apoi primadona le are cu ochitul, e treaba stiuta...chiar nu stiu.../Auzi mai franz, ia intreab-o bre pe ea...poate ne da dreacu o solutie, ii spui ca nu degeaba, ca io m-am cam plictisit de tot rahatul asta! Tu nu?

Curat murdar, coane Costica, pardon, Fanica!

(ramaneti aproape, revin cu amanunte calde, despre aventurile primadonei, de la fata locurilor... :))

15 comentarii:

Drace spunea...

Nu stiu cum o fi la tine, dar la mine la jandarmi (importanta unitate de lupta - elita, eram tot timpul cu munitia de razboi pe mine), spirit de colaborare insmena sa executi fara sa discuti, chiar daca aveai la comanda un retardat beat (mai multi)... trageam mai bine nu numai decat colegii mei, avansati pentru meritul ca stiau sa "colaboreze", dar si decat oricare dintre sefi... (si acum imi amintesc cu placere de aplicatii, chiar nu se sesiza nimeni ca in urma executarii orinelor primite am fi fost cu totii morti de fiecare data, ciudat...)

VORBARETU' spunea...

@drace: nu ataca subiectul "trageri"; am sa-ti fac o dezvaluire in ceea ce ma priveste. am primit calificativul exceptional la acest capitol; era de domeniul evidentei... :)

Drace spunea...

Mai, degeaba tragi foarte bine, daca nu ai spirit de colaborare sa bagi cateva gloante si in tinta colegului de alaturi, sa ia si el macar un "satisfacator". :D

VORBARETU' spunea...

@drace: care coleg? "personal" nu am niciun coleg...nici nu stii cat de bine e sa lucrezi intr-o echipa formata din tine si din ...tine insati! ai asa un sentiment de echipa, patologic insa, un fel de personalitate multipla;uite, sa zicem ca avem de facut o aplicatie informatica; teoretic cel putin, acest lucru, cand e vorba de o organizatie mai maricica presupune niste etape: analiza, programare, proiectare, etc. cat si un coordonator de proiect, cel care poate dispune alocarea resurselor. Libertatea dragul meu, e un lucru maret! e chiar amuzant cand faci analiza (oare pentru cine o faci), apoi te pregatesti, ca fiinta constincioasa ce esti, de faza de proiectare, desi stii foarte bine ca o faci degeaba, ca tot nu vei avea niciun combatatnt si niciun sustinator...d-apoi un colaborator?
Culmea masochismului e alta! ca tu ordoni, tu dai cu capul; cu cat vei face planuri mai indraznete si analize mai pertinente, cu atat iti vei da tie insati mai mult de lucru...asa-i ca e amuzant?

Cat priveste colegul, te asigur ca toata lumea are " foarte bine", find vorba despre niste oameni extrem de competenti (unii chiar foarte competenti!)

Adrian O. spunea...

Cosmetizare începută acum un an? Ești meticuloasă și perfecționistă. Și îți iese bine :)

VORBARETU' spunea...

@normally: este evident ca te-ai prins... ;)

Drace spunea...

Daca routeru' era "fara sarme" mi se pare destul de grav, sau cel putin nerecomandat, oricum, disconfort total, iar despre lunetistii de la securitate nu ma provoca, oricum sunt inofensivi, il stiu pe unu care nu ar fi fost in stara sa nimereasca un cal nici daca i-ar fi lipit teava de ceafa, nu o sa spun si ce alte apucaturi avea...

Asteptam continuarea!

VORBARETU' spunea...

@drace: chestia cu routerul e un amanunt nesemnificativ in economia nuvelei; cat despre continuare, am nevoie de "dispozitia aceea" pentru a putea lucra...pe care nu stiu de ce, dar cred ca o s-o am din plin zilele urmatoare!? :)

VORBARETU' spunea...

s-apoi, in orice poveste trebuie sa existe si un... router, un server ceva...pentru condimentare, nu?!
ce farmec ar mai avea o poveste daca n-ar exista si un...router, indiferent de care ar fi el?!

Gogu spunea...

imi pare cunoscuta nuvela, caragiale? inteleg, fanica, costica, totusi, cine e domne primadona asta?

VORBARETU' spunea...

@drace: bai nuvela mea pare plagiat din caragiale? inseamna ca nu e suficient de sincera...primadoana? cine e? nu conteaza asta pentru valoare artistica... :)

Gogu spunea...

drace? who the fucks is drace? deci nu e plagiat, dar ceva asemanari cu persoane sau situatii reale exista?

VORBARETU' spunea...

@gogu: pai mai intai sa ma scuzati de nume, dau un miel; sa vine Pastele :)
apoi chiar nu stiu ce au a face chestiile de ma intrebati cu incercarile literare aici de fata; sunteti cumva de "dincolo"? :))
multa bafta atunci!

Anonymous spunea...

candva nu auzeam de astfel de evenimente, etajul 6, nu-mi vine sa cred. de celelalte doua primadone ce se mai aude?

VORBARETU' spunea...

@anonim: in primul rand nu-mi plac anonimii; sa zicem ca fac o exceptie si am sa-ti raspund dar daca ai pus o astfel de intrebare, e clar ca stii si ce fac.punct.