Se-ngroasa!

Se pare ca DC++ nu mai e deloc safe. Furt informatic, magazine electronice virtuale care sunt prea virtuale, adica inexistente, phishing...incepem sa ne obisnuim, nu? Parea un pic cam greu la inceput sa acceptam ca vom ajunge aici. Dar uite ca pe langa nenorocirile amintite, mai adaugam:dependenta de computer, racolare de prozeliti, terorism informatic, second life...Mult prea multe costuri pe care, vrem-nu vrem trebuie sa ni le asumam. Unii vor spune ca sunt si foarte multe "false costuri" in numele modernizarii si au perfecta dreptate. Dar mai conteaza?

UFPR l-a identificat pe romanul care oferea spre download aproximativ 300 de albume muzicale solicitand companiei RCS&RDS sa comunice ce client utilizeaza adresa IP “79.115.8.56”, conform datelor din sentinta emisa de Sectia a-II-a civila a Tribunalului Bucuresti.

Cum? Simplu! Pe tmb.ro, in data de...

"UFPR nu a comunicat numele romanului care a platit daunele de 2.950 de euro, insa in data de 3 martie 2009, cand a fost pronuntata sentinta, Uniunea a fost parte in doar trei procese legate de dreptul de autor la Sectia a-III-a civila, conform datelor de pe site-ul tribunalului Bucuresti." In fine, amanunte aici, dar si invatatura de minte!


Niciun comentariu: