Tiptil, tiptil...si adevarul

Jordan Chandler, tatăl lui Evan, i-a cerut fiului său să declare că Jackson i-a atins penisul. Jordan Chandler i-a spus apoi unui psihiatru, şi mai târziu poliţiei, că Jackson l-a sărutat pe fiul său, l-a sărutat, i-a atins organele genitale şi chiar a avut relaţii sexuale cu el.

"Nu mai pot să mint. Michael Jackson nu mi-a făcut absolut nimic, totul se datorează tatălui meu care a dorit să scape de sărăcie în acest fel", a mai spus Evan.

Cititi aici si aici

De idioti d-astia profitori pute Pamantul. Credeam ca ii gasim doar in Romanika, la Braila sau la chiosc pacalindu-ne la rest cand ne vand gogosi. Actioneaza in grup, au un grad de retard colosal combinat cu o lipsa totala de educatie, actioneaza oarecum organizati si intr-adevar te pot aduce la nebunie daca-ti pui mintea cu ei, ca dupa aia sa urle ca tu esti "ciudat", "nebun" etc. Cand n-au mainile ocupate scarpinandu-se in nas sau in cu...ap, se lupta cu niste papornite de rafie pline cu damigene de tuica, gaini sau alte specii, pe care de regula le-au primit de la unii mai prosti ca ei sau urmeaza sa le dea la altii mai destepti... ;).

Probabil ca au si ei dreptate...Nu esti ca ei, sa-ti speli picioarele in chiuveta de la sala de mese cand te duci in delegatie sau sa faci ca toti dracii cand te-ai dat prima oara cu avionu', este clar ca esti ciudat si trebui sa fii eliminat prin metode specifice ;)

Antidotul este unul singur, dar nu-l amintesc aici, ca-l stie toata lumea. Ar mai fi unul, nepasarea, dar se baga-n viata ta, se-agata de picioare ca musca de rahat si urla ca din gura de sarpe ca daca nu te omori tu, se omoara ei...Credeati ca trebuie sa te numesti Michael ca sa patesti asta? Sa fim seriosi! Fara sa ma gandesc prea mult va pot da cel putin 3 exemple (reale!) de cocalari ca Chandler, dar am altceva mai bun de facut.



6 comentarii:

Drace spunea...

Nu am crezut niciodata in acuzatiile aduse lui Michael, desi nu-mi placea muzica lui, dar au fost multi cei care s-au grabit sa ia de bune toate minciunile si l-au facut sa sufere.

IT terapia spunea...

mie-mi spui? citeste ca este update pe text ;)

Drace spunea...

Da-i dracu' de Chandleri, in trecut mi-a fost si mie greu din cauza atentiei ce mi se oferea, dar intre timp mi-au mai crescut muschii, si aia de pe creier si, mai ales, simtul umorului, o combinatie devastatoare... e mult de povestit, important ca acum e bine. :)

it spunea...

io cred ca ai plecat din timp

Drace spunea...

Sa stii ca ai dreptate, totusi vreau sa stiu ce mai e prin Romania. Despre ce e vorba?

IT terapia spunea...

e...migalos ar spune un blogger...
e colosal, as spune io...
e bine.