Transparenta la Politia Capitalei

Mai mult ca sigur ca atunci cand vine vorba despre POLITIE, sinapsele noastre transfera prin retea, de regula, ganduri negre. Ei uite ca de data asta va dau o stire buna si foarte proaspata. Concret, Biroul de Informare si Relatii Publice al Politiei Capitalei, este de azi si mai aproape de categoriile sale de public: jurnalisti, cetateni ai capitalei, etc. prin sectiunea virtuala din meniul principal al paginii de internet al DGPMB, b.politiaromana.ro.


Aplicatia va permite nu numai sa gasiti raspunsuri la cele mai frecvente intrebari si probleme cu care va confruntati, dar si sa faceti efectiv cunostinta cu echipa de la biroul de relatii publice. Gratie unei interfete prietenoase (care va fi imbunatatita pentru a usura relationarea), utilizatorul poate face o vizita la Politia Capitalei, stand confortabil acasa, sorbindu-si cafeaua si afland in acelasi timp, printr-un simplu click, de ex., ce documente ii sunt necesare pentru obtinerea pasaportului, ca tot se-apropie vacantele!


Tehnic vorbind, turul virtual suprinde realitatea inconjuratoare din momentul realizarii fotografiei, dar ofera utilizatorului si posibilitatea "navigarii" in interiorul acesteia cu ajutorul mouse-ului si/sau tastaturii. Asa se face ca veti putea face cate o vizita la Purtatorul de cuvant al Politie Capitalei, cms.sef Christian Ciocan, fie la colegii sai din departamentele de comunicare sau de marketing institutional.

Cetatenii dispun acum de mai multe canale de comunicare cu Politia Capitalei vizibile si din meniul virtual: o linie telefonica directa, e-mail si desigur ca nu ati uitat zona de messenger, aplicatie lansata recent, prin intermediul careia politistii au primit numai intr-o saptamana de teste, cateva mii de solicitari.

8 comentarii:

Drace spunea...

Daca ala din curte este un Harley, vreau si eu sa ma fac politist, acum!

Acum, daca ma uit la modul de navigare, chiar era nevoie de "sectiunea virtuala", ca ultima solutie pentru a afla in mod rapid informatiile de care am nevoie... nu de alta, dar nu sunt obisnuit cu harta site-ului si habar nu am de unde sa incep ca sa aflu cum imi pot preschimba permisul auto, de exemplu...

IT terapia spunea...

@drace: uite,gand la gand in intampinarea ta: de-acum ai cel putin 4 solutiioferite de biroul de presa:

- sa apelezi pe mess la id-ul dgpmb01 unde ofiterul de presa iti va raspunde

-sa dai untel la nr indicat

-sa dai un mail

-sa citesti pagina cu intrebari frecvente

ei, multumit?
...si ai dreptate, aia e o motocicleta din aia, foarte tare!

Cristian spunea...

ma bucur ca am la dispozitie cateva metode de contact altele decat cele traditionale.

nu as vrea sa am nevoie sa apelez la politie prea curand, insa daca va fi, voi incerca prin mail si messenger.

ar putea urma o integrare a instrumentelor social media.

IT terapia spunea...

@cristi: chiar te invit sa le testezi! cat despre "social media" nu pomeni de 2 ori... :)

multam de interventie si de sfaturi!

Radu Eftimie spunea...

Bravos, un pas inainte. Evident acum, sunt multi care vor spune ca aia si ailalta. Si, cum ti-am mai spus in private, Ciocan rulls, chiar si pentru faptul ca atunci cand apare la tv cu vreo declaratie, nu foloseste limbaj de lemn.

IT terapia spunea...

@eftimie: Buna "dimineata"!
Multumim de aprecieri, transmitem mai departe mesajele!

btw: aveti de gand sa va mai miscati DOS-urile in sezonul asta? (ma refeream la SO-urile-alea de care v-ati legat organic... ;))

Adrian Seceleanu spunea...

ce ati facut voi la politia capitalei, la biroul de presa, poate parea ceva de doi bani -- insa cand tot sistemul public geme de bani cheltuiti aiurea, de lipsa de transparenta, de fuga de a raspunde la intrebari, de oameni care nici nu se recomanda cand raspund la telefon... ei bine in acest context ce ati facut e un lucru mare, de aplaudat

itterapia spunea...

2sece: ce honoare, va multzamim ca ati catadicsit sa ne dat si noua o mica atentzie; apreciem laudele!