Atentie, creste numarul de sarcini nedorite pe perioada vacantelor!

Fac ce fac si iar ajung la Braila, tara tuturor posibilitatilor. I-auzi :

"Situaţie incredibilă în judeţul Brăila. Medicii au fost obligaţi de către Ministerul Sănătăţii să distribuie un produs contraceptiv care expiră în această lună, în august. Practic printr-o adresă de la minister, Direcţia de Sănătate Publică Brăila a fost informată că trebuie să distribuie tabletele în toate cabinetele medicilor de familie, în cele de obstetrică ginecologie dar şi în spitale...etc"

Ce spune duamna de la DSP Braila, arcuindu-si buzele-i pline? Ceva foarte tare! Nu redau ad-litteram, ca n-aveam recorder la mine, dar va pot povesti. Ceva de genul ca au marit livrarile pentru a evita sarcinile nedorite din perioada concediilor, mai exact din perioada iulie-august?!? Adica dvs. ce intelegeti de-aci? Ca in perioada vacantelor creste riscul de sarcini nedorite, asa cum creste consumul de bere la peturi de 2 l cand iti vin mesterii sa-ti schimbe faianta, nu?

Dvs. aveti sarcini mai multe in perioada concediilor? Din cate imi amintesc, litoralul bulgaresc se confrunta vara cu o astfel de situatie, mai ales cand tinerii urmasi de lorzi, duci, sir-i si alte majestati, o scapa rau la Sunny Beach, zbenguindu-se departe de batrana si severa Anglie...

Vezi adresa Direcţiei de Sănătate Publică (pdf)


Niciun comentariu: