Politia Capitalei da ora exacta!


"Astazi, 25 septembrie 2009, în fata sediului Politiei Capitalei, pe Calea Victoriei, a fost amplasat un ceas şi un panou care contine o fotografie a Politiei Capitalei si un scurt istoric al institutiei."

Proiectul a fost realizat de comisarul - sef Christian Ciocan si serviciul pe care il conduce, Serviciul de Informare si Relatii Publice .

La prima vedere, poate parea o fraza oarecare dintr-un comunicat sau un buletin informativ la fel de obisnuit. Daca ne intoarcem putin in timp, ne dam seama ca este inca o fila din istoria Politiei Capitalei...

Sa fie intr-un Ceas bun si sa ne-ntalnim la Ceas, in fata la Politia Capitalei!

7 comentarii:

Drace spunea...

:) E fain ceasul, imi place ca e mai vechi si rimeaza cu cladirile din zona. Foarta interesanta si descrierea de pe panou, chiar nu stiam istroria a ceea ce acum este Politia Capitalei.

IT terapia spunea...

din pacate sunt multi care nu-si cunosc orasul!

Drace spunea...

Ei, de acum au un nou punct de reper, cum ai spus "ne-ntalnim la Ceas, in fata la Politia Capitalei!". Frumoasa initiativa! :)

IT terapia spunea...

Iti recomand o carte excelenta"din istoria politiei romane" de Florin Sinca

Drace spunea...

De unde poate fi cumparata cartea, exista o librarie a politiei, sau o biblioteca virtuala?

IT terapia spunea...

@drace: am o veste buna. am vb cu autorul. a zis ca ma suna daca reuseste ceva. asteptarea este grea...pentru toate trebuie sa asteptam.

Drace spunea...

Asteptam, ce sa facem... :)