Vine caldura (II) - Cunoasterea este putere, in managementul gazelor

Intr-un post anterior punctam cu bucurie ca vin specialistii experti sa vada ce si cum cu centrala termica. Au venit, au luat 200 RON, au mazgalit ceva pe-o hartie ca totul functioneaza in parametrii normali si-au plecat. Centrala nu merge; ba mai mult, a ramas c-un fluierat, de parca-ar avea gripa d-asta, porcina!!

Ma uit pe site-ul companiei cu pricina si citesc motto-ul, un citat din Francis Bacon: "Knowledge is power". In ce tara traim? Cred ca imi scapa ceva cu acesti Lolek si Bolek de la gaze...Mai astept un pic, sa prind puteri. Intre timp folosesc in continuare "suplimentele" pentru incalzire si un resou cu halogen. Si mi-e foame tot timpul. Pe fond nervos... ;)

update de noapte: Intre timp vad ca cineva nu poate dormi decat daca-mi aude vocea in prag de noapte. Crede ca daca suna cu "Secret" nu se vede nimic...of, of, doamne! In ce tara traiesc?!
Noapte buna! Hai ca ne-auzim (si) maine!

(Pentru domnii/doamnele dependenti/e de telefoane nocturne, dezamagire! Il dau pe sailans, dar las aceeasi piesa strong ca mesaj. Auditie placuta! :) )

Niciun comentariu: