Samsung Galaxy - Galacticul


Aseara mi-a cazut si mie in mana mult-discutat-ul posibil rival pentru Apple iPhone, cel mai recent smartphone lansat de Samsung în România, Galaxy, ce foloseste Google Android.

Cu un ecran Super-AMOLED de 4 inchi, cameră foto de 5 megapixeli şi filmare HD, procesor de 1 G, conectivitate 3G, HSDPA, Bluetooth şi Wi-Fi, pot sa spun ca micul galactic m-a uimit. Si nu pentru ca sunt o mare gadgetira, ci pentru ca sunt o mare melomana!

Desi eram intr-un capat de ulita, intr-un sat in care lumea e curata si cu dimineti senine cu ciripit de pasari, desi era noapte cand de obicei unii dorm iar altii stau sa numere tintarii de pe pereti, ei bine, altii urmareau  (fara echipamente suplimentare in dotare!) clipuri video cu muzica industrial direct de pe Youtube, intr-un streaming cum n-am mai vazut! Oare despre ce Internet vorbim aici? Desigur, de altul, cel de la Vodafone! ;)

Nu mai amintesc de: conectarea wireless TV/PC, cardul mSD de 16 G, luminozitatea ecranului, Google Maps - Navigatiorul, facilitatea Write &  Go, agenda, calendar, conturi Im integrate pe un singur ecran, camera foto, editare documente, etc...

O singura chestie nu am reusit sa o inteleg la micul glumet: de fiecare data cand cineva ma suna de pe un astfel de model, desi, la sfarsitul convorbirii ne salutam de bun ramas, Galacticul nu vrea in ruptul capului sa intrerupa convorbirea. D-aia i-am zis si micul glumet. Cred ca intre timp si-a revenit.

Colony 5 cu Samsung Galaxy!
.Niciun comentariu: