Mortuary AD

Trebuie sa recunosc ca de 10 zile sunt ...nauca. Dupa 10 zile de internare in spital (ati citit corect!) rezultatele au inceput sa curga. E clar ca organismul nu mai e ca la 20 de ani, dar nici asa: ziua si anuntul bomba. Cu timpul am inceput sa ma obisnuiesc: am aflat astfel ca am coloana varza si ca drumul la cutit nu poate fi amanat decat de vizita urgenta la cabinetul de gimnastica medicala si la genul ala de wrestling practicat de seniori la Sovata, Govora&smth. (versiunea pentru bunici); in alta zi am aflat ca inima mea bate cam repede, asa de repede ca o ia razna si ea si tensiunea, dar desigur "prin evitarea stressului, a eforturilor, grasimilor, cafea,  tutun, etc., lucrurile pot fi controlate". Hahaha! Despre ce vorbim aici? In fine...

Intr-o asemenea stare, am gasit in cutia postala si un material promotional la...CrisDoor Etern - Compasiune in momentele grele... Daca pana acum eram nauca, acum sunt pierduta... Pachet mediu, mediu plus...?!
As fi vrut sa nu am cutie postala. Ce naiba frate?! Chiar asa?!
9 comentarii:

Mica Doamnă spunea...

sa-mi bag picioru nush cum pana mea s-a nimerit la tine cu anuntul ala.

deci, punctul 1, nu te mai uita in gura oricarui doctor amator de situatii dramatice, si mie mi-au zis ca o sa mor si ca sa vezi i'm still fucking breathing.

punctul 2: nu e nimic care nu poate fi rezolvat/ameliorat, cine ti-a tis ca risti sa ajungi "la cutit" e un dobitoc, acolo unde doctorii nu se pricep invoca chirurgia. bull shit.

so, u ain't goin' down unless you want to. si btw, TREBUIE sa ne intalnim

itterapia spunea...

i know... but i can't...
(you know that fucking feelings...)

itterapia spunea...

oricum nu pleci azi! nu pleci pana nu vb

Mica Doamnă spunea...

nu plec frate, cum să te las aşa, i know those fucking feelings. I also know feelings do not control one's fate but the other way around. so never give the fucking up cause you have this great destiny you need to fulfill. heads up, no one is allowed to drag you down

itterapia spunea...

stiam io ca am pe cine ma baza...
deci renunt la pachetul extra, pentru cel complet!? :)))

...just kidding MyLady!
sunt deja un pic mai bine, nu se vede? asta si pentru negativitatea rezultatului la unul din testele cheia citit chiar acum pe medlife site; i,m not in a totally shit! :)

Mica Doamnă spunea...

să-ţi zic o poveste adevărată pe care mi-a spus-o bunica unui copilaş de-al meu: o femeie la aeroport se pregătea de plecare, şi în aglomeraţia de la aeroport fiind nevoită să-şi lase pentru o perioadă bagajele undeva ca să îndeplinească formalităţile de la ghişeu, a spus: "Doamne nu ştiu cum faci dar te rog ai grijă de bagajele mele că eu n-am cum să fac altfel trebuie să le las aici". A plecat de lângă bagaje, a rezolvat cu actele şi toate cele şi când s-a întors bagajele erau tot acolo. Şi zice "Doamne mulţumesc, am rezolvat acum am eu grijă de bagaje". În momentul următor întorcându-se o clipă cu spatele, i-au fost furate bagajele.

Concluzia, lasă să îşi facă griji cine trebuie să se îngrijească de tine, pentru că nu tu eşti cea care deţine controlul asupra desfăşurării evenimentelor.

itterapia spunea...

ai dreptate, dar stii tu cum sunt unii: au o apetenta desosebita pentru cat mai multe probleme, persoane-victima, chiar se inconjoara de "personalitati care au nevoie de ajutor" fara sa le ceara nimeni chestia asta; si macar de-ar fi de laudat un astfel de comportament patologic de altrusit; dar nu e! si stii de ce? pentru ca dupa unii, chiar acest comportamnet demonstreaza o oarecare neincredere in propriile forte; eu as modifica teoria asa "cere intariri in comportamentul sau"...orice om poate macar asta sa faca; daca nu cer nimic de la nimeni, macar niste intariri, uneori, sa stiu si eu pe ce nisipuri sunt.

Dar pana la urma, de ce toata lumea crede ca eu trebuie sa inteleg, sa accept, sa gandesc in perspectiva, proactiv, pro-filactic, sa fiu alfa si omega, etc... ca vorba aia, "tu esti psiholoaga intre noi doi!" cred ca si tu te-ai saturat de replici de genul asta...

Ei uite ca m-am saturat sa fiu eu psiholoaga, in fond nu-mi castig painea din psihologeala, nu? vreau sa fiu si eu ala slab, ala care trebuie ajutat, inteles, invatat, intarit in actiunile lui... macar asa, o vreme! sau macar de forma, sa vad si io cum e sa nu fii mereu invatat, rasfatat, ajutat...pana la urma nu sunt mai egala decat altii si nici altii mai egali ca mine, nu?

asta, daca vreau sa mai raman pe pamant, o vreme, un timp...

Mica Doamnă spunea...

nu stii sa te lasi ajutata.
firea ta e obisnuita sa gaseasca rezolvare la orice problema, deci tentativele unui altcuiva par niste intentii amatoare pe langa solutiile carora le dai tu nastere.
sfatul meu, mai invata sa dai dracului si pe altii si sa te pui in prim plan pe tine. de fapt cred ca sfatul ar fi pentru noi amandoua :D

itterapia spunea...

mie frică că mă-ngras! :)))