Happy Helouin!

Pentru unii pot parea uitata de vreme in mijlocul bataturii. Ieri, in timpul aventurii cu banda de alergare, nu mi-am putut ascunde mirarea cand am vazut in hypermarketurile noastre o reala preocupare si o bogata oferta de produse pentru helouinsi (nu ma obosesc sa scriu cum trebuie, oricum ma enerveaza rau toata tampenia asta). In plus, nu e destul helauin pe sufletul nostru sa mai ne facem unul? Ba mai mult, sa-l si sarbatorim.

In fine, nu vreau sa intr-n conlict cu prietenii nostri de peste granite, dar vad ca oamenii sunt bine "ancorati" in... realitate. In plus sunt ahtiati dupa mortaciunile din Carpati, voievodul nostru Vlad Tepes e idolatrizat pentru cantitatea de sange consumata la o deschidere a gurii, etc. Nu continui pen'ca deja mi-am primit... dedicatzia! (v.poza)

Happy Hellowin!

Trupa: DRACUL, melodia: FOLLOW ME

Observatie interesanta: nu stiu daca voi ati observat, dar in primele 60 de secunde deja s-a rostit esenta, adica ce era de zis: DRACULEA, TRANSILVANIA, ROMANIA, CONSTANTINOPOLE, etc. Unde naiba au invatat astia istoria, cu cine si ce naiba au inteles din ea? Lui peruchiatu' ala, ii fac vraiste toate cele trei perechi de peruchi (asa se zice?!:)), ca prea ma enervai... :))

Niciun comentariu: