Generatia online

A cincea editie a celui mai important eveniment dedicat industriei digitale se desfasoara in zilele de 9 si 10 noiembrie in Bucuresti. Deci mai aveti timp! Amanunte legate de locatie, prezentari, conferinte, aici.

Pe scurt, “Vârtejul Facebook a atras aproape miraculos de rapid primul milion de români din ţară, pragul de două milioane putând însemna enorm şi pentru busines­s-ul online. Contextul statistic: peste 25% dintre utilizatorii români de internet din mediul urban citesc presa online şi folosesc reţelele sociale zilnic...”

Daca asta nu e suficient de relevant, mai dam un citat: “Peste 8 milioane de români îşi tocesc degetele pe servicii­le Yahoo! (messenger, mail) la mun­că, acasă, în metrou (pe telefonul mo­bil); numărul blogurilor a crescut de 2,6 ori în ultimii doi ani (octombrie 2008-septembrie 2010), de la 22.484 la 59.017 bloguri. Unii scriu zilnic pe blog, alţii săptămânal..."

Si daca dupa cele doua citate, v-am convins, n-aveti decat sa cititi articolul lui Alex Radescu din Jurnalul National de azi. Fie numai si pentru documentare!

Bravo conu’ Alex! Si te plangeai ca n-ai infrastructura suficienta! :)

Era sa uit dedicatia, France Gall - The Computer nr. 3 (pentru Radescu, evident! :)


2 comentarii:

alexander spunea...

merci!

alta melodie nu gaseai? :)

VORBARETU' spunea...

e cu tema...the computer! ;)