"Week-end" cu activitati de loisir, cercetare stiintifica si prestatii la Fabrica

Abia iesita de pe poarta fabricii unde a trebuit sa prestez cat pentru doi sau chiar trei, c-asa sunt eu voinica de era sa crap, dar ce nu face omul patriot (puteti inlocui adjectivul patriot cu orice adjectiv care tangential va vine-n minte si incepe tot cu p...t, aha, chiar ala!) in zi de weekend? Munca patriotica, evident! O tara avem, pentru ea luptam, ce mama ei?

Stati sa vedeti acum, ca s-au liberalizat meseriile si la noi astia mai incuiatii (citeste cazarmati) si vom putea executa si alte slujbe: prestatie si creatie literar-artistica si stiintifica, antrenori, dirijori, voiajori, psihologi, etc! Problema este, CAND vom face toate astea. Ca diplome se mai gasesc prin buzunare! Simplu: In timpul liber, adica in sistem "part-time", pana la urma, in week-end.

Si pentru ca nu ma laud degeaba, inceputul l-am facut chiar azi cand trecand prin P-ta Universitatii, acolo unde edilii construiesc o parcare, tocmai se descopereau vreo 40 de schelete din secolele 17-18, de femei, barbati si copii, pe locul unde s-a aflat Academia si Manastirea Sf. Sava! Asa ca am dat si io o mana mica de ajutor, dar maaaare pentru omenire, printre arheologii si jurnalistii inarmati pana-n dinti cu aparate foto, camere video etc. sau trecatori pur si simplu care aruncandu-si un ochi nu intelegeau sensul muncii unora de a sapa si a se uita la niste oase printre niste pietre...

Altfel, voua care va bucurati de week-end, numai bine va doresc!
Looking Glass cu The Birthday Massacre! E tematica si cu dedicatie! :)


Niciun comentariu: