Anunt umanitar

"Politistul din Targoviste a fost lovit cu o sticla in cap, in data de 4 septembrie 2010, de un membru al unei grupari infractionale.

A fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce a intrat in coma profunda, diagnosticul dat de medici fiind: „Traumatism cranio-cerebral grav”.

A fost supus la doua interventii chirurgicale de mare risc pentru indepartarea hematomului de la nivelul creierului si pentru efectuarea unei decompresiuni cerebrale.

In raportul medical din data de 11 noiembrie se prezinta ca starea lui neurologica a cunoscut o evolutie lent favorabila: reactioneaza la stimuli, deschide ochii si urmareste cu privirea, insa, este in stare vegetativa persistenta.

Medicii au recomandat parintilor lui Codrut sa treaca la etapa de recuperare medicala intr-un spital specializat din Germania sau Austria.

Acolo, cheltuielile cu spitalizarea si recuperarea se vor ridica la minimum 75.000 de euro.

Efortul financiar este, insa, unul peste posibilitatile materiale ale parintilor lui Codrut Oprea.

Pana acum, prin eforturile colegilor si ale organizatiei noastre sindicale, s-a strans suma de 25.000 de euro.

Pentru a mai putea spera in recuperarea tanarului de numai 24 de ani, facem apel la toti cei care pot sa ajute, sa doneze orice suma de bani in conturile de mai jos:

Cont in EURO: RO 45 BPOS 7150 0513 131 EUR 01

Cont in LEI: RO 13 BPOS 7150 0513 131 RON 01"

Mai multe, aici

Niciun comentariu: