Cu Moshu' despre celibat...

Atmosfera frenetica acum, la final de an. Deadline-uri, musthave-uri, to-do listuri mai mult sau mai putin infaptuite, ambitii si amoruri proprii de vindecat si cate si mai cate... Dincolo de toate astea, cumparaturile! Peste tot, lumea cumpara, face shopping cum se zice.

Profitand de cateva ore libere am fugit si io la un astfel de... shopping. Erau de toate, bani sa fie la magazinul Real. Ce mi-a atras atentia a fost un set de vase de bucatarie de portelan cu design tematic, de iarna. Arata cat se poate de onorabil, am citit rapid ca are 5 piese, pe moment n-am compilat de ce 5 piese, ar fi trebuit sa fie o cifra para de farfurii acolo, in pachet, ce naiba sarbatorile nu se fac in solitudine, macar ca ai o pisica, un caine pe langa tine.

Ajunsa acasa, mi-am desfacut pachetul si... surpriza: era un set de farfurii pentru celibatari! O farfurie pentru ciorba sau supa, apoi cea pentru felul doi, vasul de salata si cana cu farfurioara pentru ceai, cafea, lapte... ATAT. Ce sa-nteleg? Ca producatorii incerca sa aduca o alinare in pragul sarbatorilor si celibatarilor sau ca pur si simplu incurajeaza celibatul?!

Nu sunt o specialista in cumparaturi. Am gasit intr-adevar seturi de pat, de lenjerie pentru o persoana, dar e altceva... Apoi seturi de vesela pentru o persoana se pot gasi si cred ca am vazut si d-astea, dar nu pentru aceste ocazii speciale, de sarbatori... cu sclipici, stelute si fulgi de nea, de pe cutia caruia un Mos Gerila sau Craciun, dupa caz sau preferinte, sa-ti faca complice, dar si oarecum duplicitar, cu ochiul... mai ales de pe cutia unui serviciu de masa, de portelan, decor craciun, pentru o singura persoana... Sau poate nu vad eu bine lucrurile?!

5 comentarii:

Anonim spunea...

I only added this site to my bookmarks. I have a ball reading your posts. ebancuritari.com bancuri cu bula si bancuri tari Thanks!

Anonim spunea...

Wow all I can bring to light is that you are a great freelancer! Where can I contact you if I after to charter rent out you?

Anonim spunea...

Wow all I can remark is that you are a proficient writer! Where can I in you if I fancy to hire charge you?

Anonim spunea...

The suffering with children is that they're not returnable.
Quentin Brittle

itterapia spunea...

@anonim: nu stiu in inglish, incerca pa ruskii iazik, please! :)