Sport, tinerete, reumatism

Sub deviza din titlu si nu pentru ca acasa sau aiurea m-as fi rupt in figuri si alte chestii sportive, mai pe scurt, sunt o sedentara convinsa, cu tot cortegiul de tabieturi si suferinte din coada, am dat startul la activitatile sportive. Statul la calculator, lipsa educatiei fizice si eliminarea stresului sunt cele trei cai prin care-ti intarzii "drumul spre cutit", a concluzionat profesorul, ridicandu-si o spranceana pe deasupra ochelarilor, sorbind avid din stacana de cafea de pe masa si agatandu-mi RMN-ul (coloana mea pozata in tubul cu rezonanta magnetica!) intr-un cui. "Medicamentele sunt doar solutii de moment, care repara intr-o parte si strica in alta", a mai completat, de parca spunea ceva noi.

Azi am avut si prima sedinta de kinetoterapie (= gimnastica, terapie prin miscare, sport, etc.) si sincer, octogenarul vecin de saltea, se misca mai sprinten decat mine. Tot astazi am primit si programul de exercitii fizice de executat pe timpul unei sedinte, mai exotice fiind cele la spalier si calare pe minge. Si pentru ca instructoarea mea, militaroasa din fire si la propriu si la figurat, nu e langa mine acum, o sa va zic ca se doarme atat de bine pe mingea aia imensa, de burete...

Somn usor! cu...
MIND IN A BOX, Change

4 comentarii:

Drace spunea...

Tare postul ăsta! :))

VORBARETU' spunea...

ia aminte! :)

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

VORBARETU' spunea...

nu pot, imi place manelurile!