Sport, tinerete, reumatism

Sub deviza din titlu si nu pentru ca acasa sau aiurea m-as fi rupt in figuri si alte chestii sportive, mai pe scurt, sunt o sedentara convinsa, cu tot cortegiul de tabieturi si suferinte din coada, am dat startul la activitatile sportive. Statul la calculator, lipsa educatiei fizice si eliminarea stresului sunt cele trei cai prin care-ti intarzii "drumul spre cutit", a concluzionat profesorul, ridicandu-si o spranceana pe deasupra ochelarilor, sorbind avid din stacana de cafea de pe masa si agatandu-mi RMN-ul (coloana mea pozata in tubul cu rezonanta magnetica!) intr-un cui. "Medicamentele sunt doar solutii de moment, care repara intr-o parte si strica in alta", a mai completat, de parca spunea ceva nou.

Azi am avut si prima sedinta de kinetoterapie (= gimnastica, terapie prin miscare, sport, etc.) si sincer, octogenarul vecin de saltea, se misca mai sprinten decat mine. Tot astazi am primit si programul de exercitii fizice de executat pe timpul unei sedinte, mai exotice fiind cele la spalier si calare pe minge. Si pentru ca instructoarea mea, militaroasa din fire si la propriu si la figurat, nu e langa mine acum, o sa va zic ca se doarme atat de bine pe mingea aia imensa, de burete, pe care o vedeti voi in pozitiile 9 si 10...

Somn usor! cu...
MIND IN A BOX, Change

2 comentarii:

Silviu spunea...

ce ai mai ? ti-ai facut si desene cum sa faci exercitii :)) asta e comic...si cind te duci la sala...mergi cu foaia dupa tine :)) :)) si o mai scoti sa copii :))

VORBARETU' spunea...

chiar asa! sa ma vezi cum stau la spalier cu o mana agatata si in alta cu foaia! ;)