Cine poate ucide un caine, nu-i departe de a omori un om!

... De unde rezulta chiar si la o logica sumara, ca suntem o natie de criminali. Eutanasierea este si mai scumpa decat sterilizarea. Pai ce facem noi aici?

Asta facem:

"Comisia pentru Administratie Publica a votat pe 1 martie eutanasierea, fara sa discute alte amendamente referitoare la sterilizarea cainilor cu si fara stapan. Proiectul de lege 912, in forma data de comisie, urmeaza sa fie dezbatut (pe 7 martie) si apoi supus la vot in plenul Camerei Deputatilor (probabil in ziua urmatoare, sau chiar in aceeasi zi).

Faceti toti posibilul sa veniti la mitingul din 7 martie, ora 15:00, la Palatul Parlamentului, str. Izvor 2-4, intrare Camera Deputatilor (in fata parcului Izvor).

Va rog sa semnati si sa raspanditi petitia online de pe www.fnpa.ro/petitie/ - Are efect mobilizator"


4 comentarii:

Vali Birzoi spunea...

how about caprioare, mistreti & stuff?

VORBARETU' spunea...

@vali: da, imi dai serios de gandit...

Stanjenel spunea...

Pe mine cel mai tare ma scoate din sarite , cand aud replici de genul :" sunt atatia copii care mor de foame si noua ne pasa de caini". De parca bietele animale ar fi vinovate ca atatia oameni traiesc in saracie. Dupa parerea mea, acei oameni care sunt capabili sa spuna asa ceva, de fapt nu sunt capabili sa iubeasca nici oamenii cu adevarat iar citatul de mai sus e doar o scuza pentru lipsurile care le au la nivel sufletesc, care dupa parerea mea, nu este acceptata decat de cei asemenea lor.

VORBARETU' spunea...

@stanjenel: Psiholoago! Asa e! De fapt singura problema pe care o au acei oameni, este una a lor (cu ei insisi) si se rezolva in alta parte, nu omorand caini pe strada!

Sa traiesti!