Norvegia, pe sinusoida


Varg Vikernes (a.k.a. Count Grishnackh), creierul din spatele numelui BURZUM, condamnat pentru uciderea chitaristului MAYHEM, Oystein Aarseth (a.k.a. Euronymous) în august 1993, dar şi pentru incendierea a trei biserici, a făcut public următorul anunţ:

"După cum poate ştiţi, dragi doamne, domni şi alţi indivizi, eu nu sînt un mare prieten al culturii aşa-zisului black metal modern. Este o parodie de prost gust a black metal-ului norvegian din perioada 1991-1992, şi, dacă ar fi fost după mine, i-aş fi pus capăt cît mai curînd posibil.”

Despre ultima creatie, din puscarie sau pe langa, BELUS, niciun cuvant. Despre Varg, am o vorba: poate ca e doar nebun. Ca si urmasul sau ce tine primele pagini de cateva zile, spulberand vreo 100 de vieti nevinovate, Anders Breivik. Din partea mea, sa le fie tarana usoara de pe-acum, la amandoi. Eventual sa-si continue delirul nationalist crestin in iad, langa Satana! Sunt oameni carora cel mai bun lucru care li se mai poate intampla e... moartea.Niciun comentariu: