Retarded parents!

Mai rau decat atat, nici ca se putea... Ca tot copilul de iubitor de animale, cand am vazut ca Tony, baiatul lupoaicei noastre Sarah, a cam slabit, a fost adus in graba la Bucuresti, la cabinetul veterinar. Cum orice consultatie e precedata de o anamneza sumara, am oferit informatiile cerute: baiat, cam 1 an, etc... etc... In fine, va trog suiti-L pe masa, ne-a cerut d-na doctor. Dupa primele verificari in zona abdominala, d-na doctor ne anunta cu profesionalism ca s-ar putea ca Anton al nostru sa fi pierdut o sarcina... ??!!

Anton al nostru era de fapt Antoaneta... si asta de aproape 1 an de zile... Parent failed again! Scria cineva despre instincte materne, paterne&smth?

2 comentarii:

Radu Eftimie spunea...

Solutia este ca, de acum inainte, cand se iveste un nou membru al familiei Sarah... sa-l botezati ...Naomi. Astfel, evitati neplacerile date de orientarile sau dezorientarile ... ma opresc aici. mai spun doar atat :))))))))))))) PS: Balcic, Albena, Predeal orice...?

ITterapia spunea...

@eftimie: da... NAOMI...
ps: desigur, doar esti in concediu, nu? sa pregatim niste obiective... ceva manastiri doriti? avem si ultimul Bathory pe DVD-iu, care s-ar potrivi; altfel, Seven Angels? ;)