Minune pe... Milk - Atacul neașteptat al Samsung: Cumperi un smartphone Galaxy de top, ai muzică gratis


Compania sud coreeană Samsung a găsit o nouă metodă prin care să-și atace atât rivalii de la Apple cât și pe cei din lumea Android: o aplicație care le oferă clienților care cumpără smartphone-uri de top din gama Galaxy acces la muzică gratuită, scrie Business Insider.

Noul serviciu de muzică gratuită – care în România, odată ce va fi lansat, va intra practic în competiție cu aplicații cu plată precum Deezer sau Zonga – poartă numele Milk și oferă acces la o bază de date de 13 milioane de melodii. Milk este un radio online, care nu va difuza sau afișa reclame, care are în spate aplicația Slacker. Aplicația, care vine preinstalată pe unele smartphone-uri cu Android, oferă acces la aproximativ 200 de posturi radio, de diferite genuri.

Potrivit datelor de pe pagina web a Slacker utilizatorii care gustă manelele vor fi satisfăcuți de noul serviciu Samsung, acesta incluzând deja, în acest moment, aproape 80 de piese ale cântărețului Adrian Copilul Minune, printre alții.

Interfața aplicației este una foarte simplă, care le permite utilizatorilor să aleagă un post prestabilit sau să creeze unul pornind de la o melodie sau de la un album. Utilizatorii nu trebuie să creeze un cont și o parolă pentru a accesa serviciul, acesta funcționând automat pe smartphone-urile compatibile.

Inițial serviciul este disponibil în Statele Unite, dar va fi extins gradual și în alte țări ale lumii.

Samsung este compania care vinde cele mai multe smartphone-uri din România.

Niciun comentariu: